De keuken op The Land of Now 2018-05-13T14:06:05+00:00

De keuken op The Land of Now

In onze keuken werken we met een aantal inspirerende koks die ieder een eigen specialiteit hebben. Allen hebben ze een passie voor pure en energierijke voeding en weten ze je elke keer weer te verrassen met een nieuw experiment, een oude klassieker in een nieuw jasje, of een oogstrelend dessert. Een feest voor het oog, een genot voor de zintuigen en verrassende smaken maken een verblijf op The Land of Now gedenkwaardig.

Voor ons is het een uitdaging om jou te inspireren met onze duurzame keuken en te laten ervaren hoe verrassend en smakelijk dit kan zijn. Voeding voor lichaam en geest, met het streven om iedere keer weer bewuste keuzes te maken. Keuzes die rekening houden met milieu, dier en medemens.

Vanzelfsprekend weten we om te gaan met speciale dieetwensen. Veganistisch is voor ons normaal. Ayurvedisch, Vedisch, glutenvrij of suikervrij? Natuurlijk. Onze duurzame keuken inspireert je graag met rijke smaken.

Onze koks werken met natuurlijke producten, biologisch en / of regionale producten, zonder kunstmatige toevoegingen.

‘Voeding voor de ziel.’

Hilda

team The Land of Now
• schoonmaak

Hilda is hier al vele jaren werkzaam en brengt met haar Groningse nuchterheid en oprechte humor een stevige basis in waar je op kunt bouwen. Of je hoort een verfrissend inzicht vanuit een onverwachte hoek. Soms zie je haar ook de veenweg afwandelen met een vriendin, vaste prik één keer in de week.

Liza

team The Land of Now
• diverse werkzaamheden

Liza is een dame met pit en met flink veel energie.
Mocht je Liza een keer kwijt zijn, dan kan het zijn dat ze een ritje geregeld heeft bij iemand met een Tesla. Want wát zijn dat geweldige auto’s. Daarna stuitert ze net zo snel als een Tesla door het pand.

Marleen

team The Land of Now
• diverse werkzaamheden
• koksmaat
• schoonmaak

Marleen heeft net zoveel talenten als dat ze haren op haar hoofd heeft. Nogal veel dus. Met veel passie en energie zet ze zich in voor dat waar ze in gelooft. Altijd in voor een gesprek dat er toe doet, waarbij ze je weer verbonden met jezelf – en met veel liefde – met beide benen op de grond plaatst.

Miranda

team The Land of Now
• schoonmaak
• koksmaat

Miranda runt een volledige boerderij samen met haar man Theo en het werk op The Land of Now is voor haar een fijne afwisseling. Een stil genietende kracht die altijd voor je klaar staat als je haar iets vraagt.

Monique

team The Land of Now
• onze vliegende keep

Monique, logopediste in het ziekenhuis en paardenliefhebster, komt hier af en toe het team versterken met haar optimistische energie. Of er nu een diepgaand gesprek nodig is, een arm om je heen of simpelweg een flinke afwas weggewerkt moet worden, Monique ziet en voelt altijd op het juiste moment aan wat nodig is.

Sabine

team The Land of Now
• diverse werkzaamheden

Sabine heeft veel plezier in het contact met mensen en heeft een fijn luisterend oor en invoelingsvermogen. Een sensitieve en spontane dame die naast flink werken ook graag eens wegdroomt in haar eigen kleurrijke gedachtenwereld om ons daarna te verrassen met een goed doordacht idee.

Sharon

team The Land of Now
• diverse werkzaamheden

Sharon ondersteunt ons bij de productie van design en de boutique. Ook kun je haar met veel plezier vinden in de keuken, waar ze tijdens het snijden van de groente graag álles over voeding te weten komt bij de koks. Sharon heeft een grote liefde voor yoga en deze yogi gaat binnenkort een yoga opleiding volgen.

Titia

team The Land of Now
• koksmaat
• schoonmaak

Titia komt al jaren op The Land of Now en veel mensen zullen haar al eens ontmoet hebben. Ze geniet erg van het contact dat ze heeft met de verschillende mensen die hier verblijven. Met veel plezier en creativiteit leeft ze zich uit in de keuken voor het opmaken van mooie voorgerechten en desserts.

Team van Cosis

team Cosis
• tuinonderhoud

Cosis biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Midden in de samenleving, dichtbij de mensen die ze helpen.

Op The Land of Now vinden we het belangrijk dat ook deze mensen een rijke en vervullende invulling van het leven hebben en gezien worden in wie ze zijn. Ieder met zijn eigen unieke kwaliteiten, net zoals iedereen die hier werkt of tijdelijk verblijft. We zijn heel dankbaar voor de samenwerking met Cosis en hopen hiermee iets duurzaams op te bouwen. Wil je meer informatie lezen over Cosis en wat ze doen? Dat kan hier.

Iedere week zijn Fred, Jan en Jolanda samen met hun begeleider Tim van Cosis.nu, buiten te vinden op The Land of Now. Ook zij zorgen er met veel aandacht voor dat de plek nog mooier wordt en daarnaast vinden ze het heel fijn om hier te zijn. En wij zijn blij dat ze er zijn! Jan maait met veel enthousiasme het gras, Jolanda heeft een passie voor planten en Fred heeft een scherp zicht op wat verbeterd kan worden. Tim is een liefhebber van kruidenplanten en doet volop mee, als het kan. Wie weet ontmoet je ze een keer!

‘Verbinding hebben met de wereld,
in de wereld.’

tuinonderhoud door mensen met een verstandelijke beperking
X